Aloe Vera u Sportu - Doping Free!! - Aloa Vera Vukonić

Aloe Vera u Sportu – Doping Free!!

0

Aloe Vera u Sportu – Postizanje najboljih rezultata sportaša svjetske klase!

Aloe Vera u Sportu pokazuje fantastičnu sposobnost da obnovi energetski potencijal neke osobe, što profesionalnim sportašima omogućava postizanje viših razina bez straha da će biti optužen za upotrebu “dopinga”.

Komisije za borbu protiv dopinga dopustile su uporabu aloe vere i ostalih proizvoda koji se temelje na njoj, u profesionalnim sportovima.

Danas vrlo mnogo ljudi posvećuje veliku pažnju očuvanju i jačanju njihovog zdravlja. Stalno pogoršanje egzološke i endoekološke situacije koja dovodi do “onečišćenja” intercellularnog mikrookružja tijela uzrokuje preopterećenja, poremećaja i, u konačnici, nedostatne procese odvodnje i detoksifikacije, što dovodi do pogoršanja većine kroničnih bolesti i pogoršanja ukupne kvalitete života.

Aloe vera se dokazala u sportskoj medicini. Aloe ostaje jedan od najučinkovitijih lijekova za žuljeve, iritaciju stopala i nožnih prstiju, kao i najvažnije sredstvo za pružanje prve pomoći za uganuće, dislokacije, upala tetiva, lumbaga i raznih ozljeda. Glavna prednost Aloe Vere, koja ima analgetska svojstva, je njena sposobnost da pruži neposredni olakšavajući učinak.

Dajte svom tijelu pravo “gorivo” – zdravu prehranu, optimalne prehrambene dodatke, vježbajte, pijte puno vode i vaš će napredak biti beskrajan. Forever Living Products ima prekrasan izbor proizvoda koji savršeno odgovaraju potrebama sportaša.

Istraživanja su pokazala da uporaba dodataka prehrani daje pozitivne rezultate u sportu. Posebno, istraživanje multivitamina pokazalo je kontinuirano poboljšanje atletskih učinaka. Ako ste trčali ili biciklirali, trebate uzeti dodatne antioksidante, kao što su Lycium Plus i Absorbent C, jer ti vitamini pomažu organizmu apsorbirati kisik i neutralizirati nusprodukte koje nastaje otpuštanjem energije, što smanjuje stres koji se javlja pri igranju sportova povezanih s izdržljivost tijela.

Voda je najvažnija komponenta prehrane za sportaše. Mišići se sastoje od 85% vode. Gubitak samo 3% vode odražava se na snazi, 8% se očituje smanjenjem brzine.

Skup vitamina za one koji vode aktivan stil života!

U skupini vitamina koji će vam pružiti najbitnije prehrambene dodatke – vitamine, minerale, biljne sastojke i antioksidante koji će vam pomoći tijelu da bolje funkcionira.

  • Bee Polen – 2kapsule
  • Absorbent C – 2kapsule
  • A-Beta-CarE – 1 kapsula
  • Natur-Min – 4 kapsule
  • Forever Freedom – 50 ml pomješano s vodom

Tijelo proizvodi dovoljno glukozamina kako bi se osigurao normalno oporavak. Međutim, ako tijelo ima “oštečenja” u kombinaciji s degenerativnim procesima, na primjer, oštećenje kralježnica zbog redovitog trčanja; kod igranja košarke i mnogim drugim sportovima kao i artritisom, u takvim slučajevima “normalna” proizvodnja glukozamina možda neće biti dovoljna da se potpuno obnovi tijelo. Mnoge od tih kroničnih bolesti mogu se izliječiti samo uz pomoć dodataka prehrani.

MSM Gel – kod trkači maratona i drugi sportaši koji puno treniraju ili nastupaju na natjecanjima javlja se sindrom umora i obično traje 8-10 dana. Uz korištenje MSM prošao je za 2-3 dana. Sinergistički učinak glukozamina, kondroitina, MSM, vitamina C i, naravno, Aloe Vere čini ovaj proizvod nenadmašnim.

Primjer snage prehrane u kontekstu sporta može biti biciklistički veteran Mick Ballard koji je promjenio svoju prehranu i počeo uzimati dodatke prehrani, rekord na udaljenosti od 10 milja, nadmašio je za 37 sekundi.

Susan Deroy, jedna od deset najboljih igračica squasha, pomislila je da uzimanje dodataka ne bi donijelo nikakve promjene. Ali to se ipak dogodilo, nakon uzimanja dodataka prehrani osvajala je prva mjesta dugi niz godina.

Sportaši koji slijede optimalni prehrambeni program konstantno primjećuju povećanje izdržljivosti i ubrzanje oporavka. Optimalna količina dodataka prehrani tvrtke Forever Living Products povećava ne samo izdržljivost nego i jačinu mišića.

 

Svidio vam se članak Aloe Vera u Sportu – Doping Free?

Podjelite ga sa prijateljima!

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS PROIZVODE ONLINE!

Ove proizvode možete naručiti na službenim stranicama Forever Living Productsa, klikom na ovaj link.

Ukoliko želite ostvariti 15% popusta, minimalna narudžba putem gore navedenog linka za kupnju u Republici Hrvatskoj iznosi 630,00 kn.

Nakon stavljanja proizvoda u košaricu odaberite opciju Naplata, a potom Novi kupac i ostvarite popust.

Popust od 15% biti će Vam obračunat na zadnjem koraku, neposredno prije naplate!

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod (bez minimalne narudžbe) odaberite opciju Gost.

Naručivanje_aloavera-vukonic

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.