Certifikati i Aloe Vera - Forever Living Products - Aloa Vera Vukonić

Certifikati i Aloe Vera – Forever Living Products

0

Certifikati i Aloe Vera – dokaz da su proizvodi zadovoljili najviše standarde!

Certifikati i Aloe Vera! Preduvjet za svaku tvrtku prilikom plasiranja svojih proizvoda na tržište, je potvrda istih u certifikacijskim tijelima zemlje u kojoj se prodaje. Svi Forever Living Products proizvodi koji se prodaju u Hrvatskoj prošli su sve potrebne postupke certificiranja i registracije koji su propisani zakonom.

 

Certifikat kvalitete međunarodnog vijeća Aloe Vera potvrđuje izvrsnu kvalitetu.

Potpis potvrde Međunarodnog znanstvenog vijeća Aloe.

Godine 1978., Forever Living Products ponovno je oživio bivšu slavu prekrasne Aloa Vere biljka. Stotine tisuća ljudi otkrilo je ovu prekrasnu biljku za sebe, sretno podijelivši svoja znanja o njoj s milijunima drugih, a time je rođena nova industrija. Kada je prošla prva euforija uspjeha proizvoda, postalo je očito da je nova industrija potrebna za napor i stvaranje udruženja koja bi postavila standarde i pratila njihovo poštivanje. Stoga je 1981. godine Međunarodno znanstveno vijeće za Aloe osnovano kao organizacija koja je stvorila zaštitu industrije Aloe Vera od proizvoda slabije kvalitete. Vijeće je osnovano kao neovisno regulatorno tijelo financirano članarinom od proizvođača Aloe Vera proizvoda. Odbor je 1982. godine uključivao 25 ​​tvrtki. Dogovoren je vladin kôd, a razvijen je program testiranja čistoće i kvalitete proizvoda Aloe Vere. Kako bi se osigurala objektivnost tijekom testiranja, uspostavljen je neovisni laboratorij za ispitivanje sirovina i proizvoda iz njega. Tvrtke čiji proizvodi udovoljavaju postavljenim visokim standardima imaju pravo staviti na svoje proizvode Certifikat Međunarodnog Znanstvenog vijeća za  Aloe Veru.

Program testiranja započeo je 1985. godine. Forever Living Products i njegova podružnica Aloe Vera of America bili su uvjereni u nenadmašnu kvalitetu svojih proizvoda i predstavili nekoliko proizvoda za testiranje: Aloe Vera Gel i Aloe Berry Nectar.

Početkom 1986. proizvodi  Forever Living Products-a koji su bili dostavljeni na testiranje, bili su prvi koji su dobili potvrde od Međunarodnog znanstvenog vijeća za Aloe Veru.

 

Certifikat kvalitete odobren od strane Islamskog društva

Dobili smo još jednu ocjenu kvalitete – Certifikat o odobrenju Islamskog društva Kalifornije.

Stručnjaci ovog društva redovito vrše nadzor proizvodnje i testiranje naših proizvoda. U svom certifikatu ističu da proizvodi Aloe Vera of America koje prodaje Forever Living Products ispunjavaju sve zahtjeve za kvalitetom i čistoćom islama.

 

Kosher certifikat o sukladnosti za čistoću i kvalitetu

Budući da Forever Living Products posluje u mnogim zemljama svijeta i služi ljudima različitih zemalja s različitim tradicijama, proizvodi FLP-a primili su i druge oznake sukladnosti. Primjerice, slovo “K” na bocama s Aloe Vera Gelom znači da je ovaj proizvod dobio certifikat Kosher za čistoću i kvalitetu. Da biste dobili tako visoku ocjenu proizvoda, potrebno je da rabin, koji predstavlja certifikacijski laboratorij, provjerava proces uzgoja, sve faze proizvodnje proizvoda i sastojke koji čine njegovu formulu. Tek nakon što se utvrdi da je sve u skladu s visokim Kosher standardima, Kosherov znak sukladnosti je dodijeljen i stavljen na našu ambalažu, što opet naglašava visoku kvalitetu proizvoda tvrtke Forever Living Products.

 

Deklaracija – bez GMO. Deklaracija – bez lijekova i psihotropnih tvari

Naša tvrtka proizvodi proizvode koji nisu GMO, što ukazuje na visoku kvalitetu proizvoda. Također u naši proizvodi ne sadrže narkotike i psihotropne tvari. Imamoveliku odgovornost spram naše proizvodnje, što potvrđuju brojne nagrade na međunarodnim i domaćim izložbama. Kvaliteta naših proizvoda glavni je prioritet u našim aktivnostima. Sama biljka Aloe Vera nosi veliki resurs za život ljudskog tijela.

 

Nije testirano na životinjama

Tvrtka Forever Living Products je vrlo ponosna na činjenicu da su svi proizvodi uključeni u Priručnik za brigu kupaca koje je objavio International PETA Society. To znači da proizvodi nisu testirani na životinjama i neće nikada biti.

 

Forever Living Producta je ponosan na sljedeće certifikate:  ISO 14001, ISO 9001: 2000, OHSAS 18001.

Što Certifikati i Aloe Vera znače i koje su prednosti za FLP? Borba za proizvode visoke kvalitete, sigurnost proizvodnje i zaštitu okoliša bona fide proizvođača naziva se “bona fide praksom proizvođača” ili dobrom proizvodnom praksom (GMP). Certifikati Međunarodne organizacije za normizaciju, koji se izdaju na različitim područjima djelatnosti poduzeća, potvrđuju da njihove aktivnosti zadovoljavaju najviše međunarodne standarde u svom području djelovanja. Nedavno je naša tvrtka dobila nove ISO certifikate.

ISO 14001 – potvrda kojom potvrđuje da tvrtka ispunjava najviše zahtjeve u području zaštite okoliša . Uvođenje sustava upravljanja okolišem u skladu s ISO 14001, Forever Living Products smatra kao sljedeći korak u provedbi svoje politike zaštite okoliša. Osim toga, u svibnju 2007. godine tvrtka je dobila nagradu Američke agencije za zaštitu okoliša (EPA) za doprinos borbi za ekološku čistoću.

ISO 9001: 2000 – potvrda je da tvrtka udovoljava najvišim međunarodnim zahtjevima za sustav upravljanja proizvodnjom, što garantira dosljedno visoku kvalitetu proizvoda.

0HSAS 18001 – je certifikat kvalitete koji potvrđuje najvišu razinu sigurnosti na radu.

 

Naša tvrtka provela je studiju i utvrdila da su Forever Living Products i Aloe Vera of America jedine tvrtke u Sjedinjenim Državama koje imaju sva tri certifikata! Forever Living Products proizvodi proizvode samo najbolje kvalitete, brine o okolišu, osigurava sigurnost proizvodnih procesa.

 

Patent stabilizacije

Veliko postignuće tvrtke je razvoj patenta za stabilizaciju (očuvanje) Aloe Vera gela na prirodan način uz pomoć prirodnih antioksidansa – vitamina A, E i C.

Prirodna stabilizacija pomogla je da se izbjegnu štetni učinci kemijskih procesa na svojstva više od 200 tvari sadržanih u Aloe gelu i da se u njemu održavaju osobine identične svježim listovima. U lišću, Aloe Vera sadrži vitamine, minerale, aminokiseline i druge korisne tvari, koje se ponekad nazivaju “biljnim enzimima”.

Aloe Vera napitci imaju dug životni vijek zahvaljujući kvalitetnom pakiranju koji štiti sok od izloženosti suncu i oksidaciji. Laboratorij za ispitivanje hrane i lijekova u New Yorku proveo je nezavisni komparativni test Forever Living Products stabiliziranog gela i celuloze odrasle biljke Aloe Vera Barbadensis Miller uzeti neposredno prije ispitivanja. Pronađeno je da su oba proizvoda gotovo identični. Doista, nakon žetve, listovi se isperu i razvrstavaju, a čista Aloe pulpa se iscijedi iz njih. Preostala kora se koristi kao gnojivo. U postrojenjima za preradu, sterilnost se održava u skladu sa standardima farmakološke proizvodnje, a prirodni vitaminski stabilizator omogućuje očuvanje Aloe Vera gela.

 

Sve gore navedeni Certifikati i Aloe Vera proizvodi FLP-a još jednom potvrđuju da tvrtka posvećuje veliku pozornost na kvalitetu i čistoću proizvoda u svim fazama njihove proizvodnje. Preduvjet za rad tvrtke je provođenje certifikata u svakoj zemlji gdje se proizvodi Forever Living Products prodaju, u relevantnim državnim tijelima.

Još neke od Forever Living Product Certifikata možete pogledati ovdje…

Saznajte više detalja o Forever Living Productsu i mogućoj poslovnoj karijeri u kompaniji.

 

Svidio Vam se članak Certifikati i Aloe Vera – Forever Living Products?

Podjelite Certifikati i Aloe Vera – Forever Living Products s prijateljima!

Izvor: Sucec Tim


 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS PROIZVODE ONLINE!

Ove proizvode možete naručiti na službenim stranicama Forever Living Productsa, klikom na ovaj link.

Ukoliko želite ostvariti 15% popusta, minimalna narudžba putem gore navedenog linka za kupnju u Republici Hrvatskoj iznosi 630,00 kn.

Nakon stavljanja proizvoda u košaricu odaberite opciju Naplata, a potom Novi kupac i ostvarite popust.

Popust od 15% biti će Vam obračunat na zadnjem koraku, neposredno prije naplate!

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod (bez minimalne narudžbe) odaberite opciju Gost.

Naručivanje_aloavera-vukonic

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.