Forever Kids - multivitamin za žvakanje - Aloa Vera Vukonić

Forever Kids – multivitamin za žvakanje

0

Forever Kids – Djeci u razvoju nikad dovoljno vitamina!!

Uz Forever Kids multivitamine za žvakanje dajete svom djetetu sve hranjive sastojke koji su mu svakog dana potrebni. Ovi zabavni i ukusni multivitamini tvrtke Forever Living Products osiguravaju neophodne vitamine, minerale od kojih je značajno željezo i fitonutrijenti. Za odrasle i djecu u razvoju, počevši od uzrasta od dvije godine pa na više.

Željezo je novi dodatak u Forever Kids zbog svoje uloge u jačanju imuno sistema i razvoju kongitivnih sposobnosti. Željezo, koje je često u deficitu, pridonosi općem stanju organizma. Fitonutrijenti su poželjne hranjive materije porijeklom iz voća i povrća.

Naša nova, poboljšana formula sadrži više fitonutrijenata iz nove, poboljšane mješavine voća i povrća. Rezultat je multivitamin sjajnog okusa koji je zabavno jesti, te koji dopunjava veliki broj drugih dodataka prehrani koje nudi Forever Living.

Formula ne sadrži umjetne boje, niti konzervanse. Baza od fitonutrijenata proizvedena je od hranjivih sastojaka, uključujući brokule, špinat, ciklu i mrkvu, borovnice, jabuke, brusnice, paradajz i jagode. Vašem djetetu i vama biti će primamljiv okus grožđa.

Djeca starosti četiri i više godine kao dodatak prehrani uzimaju 4 tablete dnevno. Djeca stara između dvije i četiri godine kao dodatak prehrani uzimaju 2 tablete dnevno pod nadzorom odraslih.

Sastav tableta: crvena paprika u prahu, paradajz u prahu, jagode u prahu, brusnica u prahu, A cai u prahu, mango u prahu, Goji u prahu, nar u prahu, borovnica u prahu, brokule u prahu, špinat u prahu, kelj u prahu, cikla u prahu, mrkva u prahu, bundeva u prahu, grožđe u prahu, jabuke u prahu, ekstrakt acerole u prahu, zelje u prahu, crni luk u prahu, sorbitol, ksilitol, prirodne arome, limunska kiselina, ekstrakt kore grožđa, stearinska kiselina, saharoza, silicij dioksid, magnezijstearati, guar guma, maltodekstrin.

 

Svidio vam se članak Forever Kids – multivitamin za žvakanje?

Podijelite ga s prijateljima na društvenim mrežama!


Pogledajte kratki video o Forever Kids mulitivitaminima!


Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.


 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS PROIZVODE ONLINE!

Ove proizvode možete naručiti na službenim stranicama Forever Living Productsa, klikom na ovaj link.

Ukoliko želite ostvariti 15% popusta, minimalna narudžba putem gore navedenog linka za kupnju u Republici Hrvatskoj iznosi 630,00 kn.

Nakon stavljanja proizvoda u košaricu odaberite opciju Naplata, a potom Novi kupac i ostvarite popust.

Popust od 15% biti će Vam obračunat na zadnjem koraku, neposredno prije naplate!

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod (bez minimalne narudžbe) odaberite opciju Gost.

Naručivanje_aloavera-vukonic

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.