Kako izbjeći inzulin? - Aloa Vera Vukonić

Kako izbjeći inzulin?

0

Kako izbjeći inzulin?

Kako izbjeći inzulin? – Potrebno je, vrlo strogo, i pravovremeno smanjiti unos ugljikohidrata. Neophodno je proći kroz cijeli tijek čišćenja tijela od kolesterola (ili, točnije, tvari sličnih kolesterolu) i sustava filtriranja tijela – jetre, bubrega i stanica. Napraviti pročišćavanje krvi, limfe. Bez toga, bez liječenja, bez regulacije prehrane neće biti željenog učinka.

 

Kako stabilizirani Aloe Vera Gel može pomoći? – Kako izbjeći inzulin?

Glavni i osnovni “organizator” dijabetesa je jetra koja zbog pretilosti i naslaga masnoća u tijela, ona nije u mogućnosti obavljati svoje funkcije.

U stabiliziranom Aloe Vera Gelu pronađeno je mnogo enzima (enzima) koji potiču probavu i sposobni su razbiti masti. Aloe Vera Gel pomaže razgraditi tvari slične kolesterolu i sustavnim smanjenjem količine ugljikohidrata pretilost jetre će se smanjiti.

Istraživanja su pokazala da cistein sadržan u stabiliziranom Aloe Vera Gelu, može pomoći kod predoziranja paracetamolom, jer može neutralizirati toksine u jetri, tj. Aloe Vera Gel detoksicira stanice jetre.

Aloe ima izražen koleretički učinak (potiče lučenje žuči), što omogućuje da se žučni mjehur i žučni kanali jetre odstrane od stagnantne žuči.

Antibakterijska i protugljivična svojstva Aloe Vera Gela mogu neutralizirati toksičnu žuč koja je zaražena bakterijama i otrovna u tijelu. Aloe Vera Barbadensis Miller potiče detoksikaciju krvi i limfnog sustava, čime pozitivno utječe na liječenje inzulinski ovisnog dijabetesa prvog tipa.

Aloe Vera povečava aktivnost enzima, opskrbu krvi pojedinim organima i općenito cirkulaciju krvi, dakle, ima pozitivan učinak na poremećaje vlastite cirkulacije krvi i autonomne inervacije (povezanost organa sa centralnim živčanim sustavom) Langerhansovih otočića gušterače (proizvodnja inzulina i glukagona).

Alkalna fosfataza (enzim koji sudjeluje u kemiskim reakcijama uklanjanja kiselina i alkohola iz jetre) koja se nalazi u Aloe Veri regulira funkcije jetre.

Aloe Vera normalizira gušteraču. Upotreba Aloe Vere uz pravilnu prehranu vraća kemijsku ravnotežu i metabolizam u šećernoj bolesti.

 

Koji drugi proizvodi mogu pomoći?

 

Aloe Vera Gel pomaže u liječenju dijabetesa.

Fields of Greens – Sadrži skup vrlo važnih sastojaka za liječenje dijabetesa:

  • Cayenne paprika – odavno se koristi kao sredstvo za poboljšanje cirkulacije krvi i probavnog procesa. Smatra se vrlo učinkovitim lijekom za visoki krvni tlak, dijabetes, sindrom mamurluka, artritis, astmu i infekcije bubrega.
  • Krom pikolinat – u 90% slučajeva, on je odsutan u modernim dijetama industrijaliziranih zemalja. Kada se proizvede velika količina inzulina, gušterača iscrpljuje rezerve kroma. Krom igra vitalnu ulogu u reguliranju razine inzulina i šećera u krvi. Obavezan je za sve reakcije koje uključuju hormonski inzulin, smanjuje masnoću.
  • Lucerna – istraživanja provedena na US National Cancer Institute pokazala su da lucerna pomaže neutralizaciji kancerogenih tvari u probavnom traktu, omotavanjem i pomaganjem da izađu iz tijela. Smanjuje kolesterol u krvi.

Preporuka: Uzeti 2-3 tablete dnevno.

 

Royal Jelly – matična mliječ

Poznati ruski herbalist Alexei Fyodorovich Sinyakov u svojoj knjizi “Pčelinja apoteka” daje preporuke o uporabi matične mliječi kod dijabetesa: ” Posebno je potrebno naglasiti pozitivan učinak matične mliječi u dijabetesu. Sadrži antitijela na inzulin. Tijek liječenja je najmanje 6 mjeseci. Na kraju liječenja utvđeno je značajno smanjenje razine šećera u krvi. Tijekom liječenja, doza inzulina se smanjuje ili je njegova uporaba potpuno zaustavljena. “

Preporuka: Uzeti 2-5 tableta dnevno (u prvoj polovici dana), pod jezikom.

 

Izvor: Kovacic-marketing

 

Svidio vam se članak Kako izbjeći inzulin?

Podjelite ga sa svojim prijateljima.

 

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS PROIZVODE ONLINE!

Ove proizvode možete naručiti na službenim stranicama Forever Living Productsa, klikom na ovaj link.

Ukoliko želite ostvariti 15% popusta, minimalna narudžba putem gore navedenog linka za kupnju u Republici Hrvatskoj iznosi 630,00 kn.

Nakon stavljanja proizvoda u košaricu odaberite opciju Naplata, a potom Novi kupac i ostvarite popust.

Popust od 15% biti će Vam obračunat na zadnjem koraku, neposredno prije naplate!

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod (bez minimalne narudžbe) odaberite opciju Gost.

Naručivanje_aloavera-vukonic

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.