Liječenje Prehlade sa Aloe Verom - Aloa Vera Vukonić

Liječenje Prehlade sa Aloe Verom

0

Liječenje Prehlade sa Aloe Verom – Planirajte ostati zdravi!!!

Liječenje prehlade započelo je sa dolaskom hladnih dana. Hladnoća je sve prisutnija i mnogi od nas već pomalo osječaju simptome gripe, kašlja, rinitisa i temperature.

Postoji jedna ruska šala: ako se prehlada ne liječi, traje pola mjeseca, a ako se liječi – traje samo dva tjedna.

Je li to tako? Trebam li ju ozbiljno shvatiti ili stvarno vjerovati obrani tijela?

Svaka čast humoristima, napominjem, ipak, da su u krivu. Međutim, ovaj šala, nažalost, za mnoge ljude postala je princip stavova prema bolestima gornjeg dišnog trakta i sluznici paranazalnih sinusa – sinusitisa.

Recimo, proći će sama po sebi. U međuvremenu, posljednjih godina, sinusitis je zaobišao čak i takvu uobičajenu bolest kao poznati kronični tonzulitis. Postoje dva glavna razloga: pojavili su se agresivne bakterije otporne na lijekove, a liječnici široko, ali ne uvijek, opravdano koriste antibiotike da bi ih liječili.

Dišni putevi i sinusi imaju svoj obrambeni sustav, koji uključuje stanice epitela, sluznice i sekret koji pokriva dišne ​​puteve. Ovaj mehanizam štiti dišne ​​putove i uklanja 60-80 posto virusa i bakterija. Osim toga, u tekućem dijelu sekrecije postoji mnogo protutijela koja ne dopuštaju patogene da prođu kroz sluznicu nosa. Ali ako su probili zaštitnu barijeru, počinje upala.

Sinusitis uglavnom utječe na zaštitni sustav, svi njegovi elementi – na primjer, resice se jedva kreću, sekret postaje vrlo gust, ili, obrnuto, tekućina, a nos se pretvara u vodu. Ako je posao obrambenog sustava počeo propadati, a zatim s prehladom i kod curenja nosa, svako treće do četvrto djetet oboliti će od upale uha.

Često se događa da lječenje prehlade djelomično uspije. Upale i bolovi nestanu, ali dijete ne čuje dobro. Činjenica je da gusti sekret nije izašao iz srednjeg uha. A ako ostane u sinusima, počinje kronični sinusitis.

Dakle, hoće li proći samo po sebi ili je bolje pronaći način za obnovu obrane tijela općenito, a pogotovo dišnih puteva.

Ali kako i uz pomoć čega? Pogotovo kada uzimanje antibiotika ne pomaže!

Na sreću, priroda nam pruža brojne biljke kao što je Aloe Vera Barbadensis Miller, uz pomoć kojih se obrambena tijela jačaju i spriječavaju da se razbolimo.

1. Prije svega – to je, naravno, Aloe Vera Gel . Poznajem mnoge roditelje koji su pomoću Aloe Vera Gela uspjeli razbiti začarani krug vječnih prehlada, u kojima je njihovo dijete bilo. Ovu djecu više ne treba nagovarati da piju sok od aloe – sami su shvatili šta treba raditi da bi ostali zdravi.

Aloe Vera Gel jača imunološki sustav, rješava sve upalne procese u bilo kojem dijelu tijela, uništava bakterije, uništava viruse.Čisti tkiva, a time i patogeni mikroorganizmi ne nalaze odgovarajuće okruženje za njihovo postojanje.

Stanice i tkiva opskrbljuje sa potrebnim vitaminima, enzimima, biološki aktivnim tvarima i na taj način suzbija prehladu.

 

2. Aloe-Activator – proizvod stvoren na osnovi Aloe Vera Gela, s kojim možete djelovati na lokalnoj razini: kapanje u nos, špricati u grlo, a sve izvrsne ljekovite tvari djeluju izravno na “bojno polje”. Vraća lokalni obrambeni sustav, ublažava upalu i ubija bakterije.

 

3. Aloe-First – drugi proizvod na osnovi biljke Aloe Vere, koji je nezamjenjiv kod upale krajnika i angine (upaljeno grlo). Ovaj proizvod pomaže kada je kontakt s zahvaćenom površinom teško dostupan, nepoželjan ili izaziva bol.

 

4. Bee Propolis – kapsule koje sadrže “antibiotik kraljice pčele”. On također ima svojstvo jačanja ljudskog imunološkog sustava, za koji nitko još nije zahvalio pčelama. (Više o Bee Propolisu pročitajte ovdje)

5. Garlic – Thyme – ulje češnjaka u kapsulama s timijanom – češnjak sadrži najjaču antibakterijsku supstancu – allicin, koji ubija mikrobe kao pravi ubojica. U borbi za postojanje, češnjak je sam po sebi razvio kemikalije za zaštitu od patogenih mikroba – fitonit, antibiotika viših biljaka, pa je češnjak jedna od najvažnijih biljaka za jačanje imuniteta.

Thyme (Timijan) – također ima snažan antibakterijski učinak. Svaka kapsula je poput 1000 mg svježeg češnjaka. Bez mirisa i lako probavljiv.

 

6. Absorbent C – askorbinska kiselina u kombinaciji s mekinje. Poznato je da je meta virusa gripe stjenka krvožilnog sustava. Pogađajući je, uzrokuje ometanje protoka krvi, a vitamin C mu to ne dopušta. (Važnost vitamina C)

 

Ovdje je program borbe liječenje prehlade, kašlja, grlobolje i drugih bolesti uzrokovanih nesposobnošću imunološkog sustava da se suoči s tim oboljenjima.

Možete, naravno, uzeti samo jedan proizvod. On će također dati rezultate. Ali  uzimanjem svih proizvoda istodobno lječenje prehlade neće trajati dva tjedna već samo nekoliko dana. Zar ne sanjamo o tome!?

 

Svidio vam se članak Liječenje Prehlade sa Aloe Verom?

Podjelite ga s prijateljima!

 

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS PROIZVODE ONLINE!

Ove proizvode možete naručiti na službenim stranicama Forever Living Productsa, klikom na ovaj link.

Ukoliko želite ostvariti 15% popusta, minimalna narudžba putem gore navedenog linka za kupnju u Republici Hrvatskoj iznosi 630,00 kn.

Nakon stavljanja proizvoda u košaricu odaberite opciju Naplata, a potom Novi kupac i ostvarite popust.

Popust od 15% biti će Vam obračunat na zadnjem koraku, neposredno prije naplate!

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod (bez minimalne narudžbe) odaberite opciju Gost.

Naručivanje_aloavera-vukonic

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.