MLM marketing - Želite Vlastiti posao - Aloa Vera Vukonić

MLM marketing – Želite Vlastiti posao

0

MLM marketing Forever Living Productsa je uspješan jer je jednostavan!

 

“MLM marketing daje običnim ljudima priliku da bez rizika i uz malo početno ulaganje, pokrenu vlastiti biznis i dođu do obilja i blagostanja!” rečenica je koju je rekao R. T. Kyosaki, poduzetnik i autor čije su knjige best seleri.

MLM marketing Forever Living Products-a i kako započeti poslovanje ispočetka s FLP-om?

Svoju tvrtku započinjete s dokazanim proizvodima na bazi Aloe Vera biljke, jednog od lidera rastuće wellness industrije i sve to iz udobnosti vlastitog doma. Forever Living Products osigurava vam nabavu proizvoda, skladištenje, naplatu, te sustav dostave do krajnjih korisnika. Računovodstvo tj. isplatu zarade sukladno važećem zakonodavstvu također je organizirano od stranje FLP-a.

Vaša baza zadovoljnih korisnika je stabilna, jer proizvodi imaju tendenciju trošenja. Naš tim vam pomaže u obučavanju vas i osoba koje su zainteresirane za priključenje vašem timu, kao i u rastu vašeg poslovanja. Kada postanete član našeg tima, besplatno dobivate pristup edukacijskoj platformi koja vas korak po korak vodi ka uspjehu.

Osobno ćemo se potruditi i maksimalno pomoći kako bi vi postigli što bolje poslovne rezultate, jer je vaš uspjeh i naš uspjeh.

Naš MLM marketing plan vam omogućuje da se kvalificirate i ne brinite da se vaš rang može spustiti . Jeste li se jednom kvalificirali, vaša razina je zauvijek sačuvana.

Sve u marketingu FLP-a osmišljeno je kako bi vam pomoglo u izgradnji stabilnog i pouzdanog poslovanja kojeg jednog dana mogu nasljediti vaša djeca.

Održavamo redovite sastanke i treninge putem interneta, tako da trošite više vremena na ono što je stvarno važno za vaš posao – rad s kupcima i distributerima. Sve je osmišljeno za vaš uspjeh i brz napredak.

Stvaranjem energetski visoko profesionalnog tima, vaše poslovanje će rasti, što će vam donijeti sve više prihoda i pomoći vam u postizanju ciljeva koje ste postavili za sebe.

 

“Promijenite svoj fokus od zarađivanja novca ka pomaganju drugim ljudima da ga sami zarade. Pomognite što većem broju ljudi zaraditi novac i imat ćete ga u izobilju!” – R.T. Kyosaki

 

Pitate se … kako pokrenuti posao od nule, pogledajte video klikom na ovaj link.

 

Svidio vam se članak MLM marketing – Želite Vlastiti posao?

Podjelite ga s prijateljima!

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS PROIZVODE ONLINE!

Ove proizvode možete naručiti na službenim stranicama Forever Living Productsa, klikom na ovaj link.

Ukoliko želite ostvariti 15% popusta, minimalna narudžba putem gore navedenog linka za kupnju u Republici Hrvatskoj iznosi 630,00 kn.

Nakon stavljanja proizvoda u košaricu odaberite opciju Naplata, a potom Novi kupac i ostvarite popust.

Popust od 15% biti će Vam obračunat na zadnjem koraku, neposredno prije naplate!

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod (bez minimalne narudžbe) odaberite opciju Gost.

Naručivanje_aloavera-vukonic

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

 

 

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.